piątek, 12 listopada 2021
Pyszne jabłka owinięte ciastem francuskimi
PRZEPIS: NA POCZĄTKU POBIERAMY JABŁKO, KROJĄC NA KÓŁECZKA, WYCINAMY ŚRODEK, ŻEBY NIE BYŁO PESTEK. NASTĘPNIE Z CIASTA FRANCUSKIEGO WYCINAMY MAŁE PASKI, TAK OWINIĘTE JABŁKA KŁADZIEMY NA BLACHĘ. SMARUJEMY JAJKIEM I POSYPUJEMY CYNAMONEM I CUKREM. BLACHĘ Z JABŁKAMI WKŁADAMY DO PIEKARNIKA - NA 170 STOPNI CELSJUSZA, PO 20 MINUTACH WYCIĄGAMY.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
WSTĘP
Witamy serdecznie na naszym blogu
W poprzednich latach moi wychowankowie prowadzili kronikę klasową. Ówczesne prace dotyczyły przede wszystkim opisu szkolnej rzeczywistości. ...

POPULARNE WPISY
-
Jutro jest mecz Polski z Belgią. Faworytem jest Belgia. Jednak moim zdaniem wygra reprezentacja Polski. Przesłanką do tego jest to, iż Belgi...
-
Kolejne miejsce ktore wam przedstawie znajduje sie w polsce i jezdze tam co roku na zime (wiem ze nie na wakacje). Miasto to Tylicz. warto z...
-
Siema dzis wrocmy do Polski, na gorze naszej mapki mamy misteczko tuz pod Gdynią pod nazwa Reda. W Redzie mamy taki SUPER SUPER fajny aquapa...
-
Hejka naklejka, za nie długo już koniec szkoły. Mamy już czerwiec, a zaraz wystawienie ocen. Będzie już koniec zamartwiania się o wszystko ...
-
Witajcie, w ostatnim czasie jechałam do mojej rodziny, która ma gospodarstwo w Bieszczadach. W niedzielę, musiałam niestety wcześnie wstać, ...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Liczymy na dojrzałe komentarze, krytyczne również. Starajmy się jednak wzajemnie nie obrażać :)