niedziela, 1 marca 2020

Przepis na chipsy domowe

Najpierw należy pokroić ziemniaki na cienkie plasterki, gdy już to zrobimy, należy wlać olej do garnka i wrzucić tam parę plasterków ziemniaka. Następnie wyciągamy plasterki z garnka i dajemy je na papier do pieczenia.

Potem należy wysuszyć plasterki. Po wysuszeniu można posolić i dodać jakieś dodatki np. paprykę, cebulkę i różne inne rzeczy. Gdy już się doda różne dodatki, należy dać chipsy do piekarnika na 200 stopni Celsjusza i na ok. 2 minuty (nie sprawdzałem dokładnie). Po wyciągnięciu z piekarnika można ponownie nasypać jakichś dodatków.

SMACZNEGO!!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Liczymy na dojrzałe komentarze, krytyczne również. Starajmy się jednak wzajemnie nie obrażać :)

WSTĘP

Witamy serdecznie na naszym blogu

W poprzednich latach moi wychowankowie prowadzili kronikę klasową. Ówczesne prace dotyczyły przede wszystkim opisu szkolnej rzeczywistości. ...

POPULARNE WPISY